Областна администрация Стара Загора отбелязва 20 години от своето създаване

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора, областният управител Гергана Микова се срещна с ученици от основни и средни училища от 10 общини в региона, в рамките на Деня на отворените врати.

mikova otvoreni vrati 1Гергана Микова запозна младежите със структурата и приоритетите на Областната администрация. След това те имаха възможност, макар и за малко, да видят отблизо работата на експерта „Връзки с обществеността“, на директора на Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“, на служителите в деловодството на администрацията и на отдела по отбранително-мобилизационна подготовка.

Най-голям интерес предизвика посещението в кабинета на областния управител, където младежите зададоха много въпроси. Областният управител връчи на участниците в Деня на отворените врати поздравителни адреси. Тя благодари лично на всеки от тях за посещението и пожела здраве, успех в образованието и сбъдване на поставите цели. „Днес вие успяхте да видите малка част от нашата работа. Ще се радвам, ако умни, амбициозни и усмихнати млади хора като вас влязат в българските администрации и държавни институции след завършване на образованието си. Много се надявам, че където и да учите по света, ще пожелаете да се върнете в родината си, защото България има нужда от вас“ - каза Гергана Микова.

Младежи посетиха Областна администрация Стара Загора

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 
 
 
 

На подобна тема