Деца изработиха мартеници за връстници и хора в неравностойно положение

Деца изработиха мартеници за свои връстници и хора в неравностойно положение

Областният управител Гергана Микова гостува в Културно-информационния център на „Етносвят България“, където деца изработваха благотворително мартенички. Събитието е организирано от сдружение „Етносвят България“ и Основно училище „Георги Райчев“.

Гергана Микова участва в изработването на мартенициУченици и доброволци от Центъра за европейски инициативи - Стара Загора направиха с много любов стотици мартенички, които в деня на Баба Марта те ще подарят на свои връстници и на възрастни хора в неравностойно положение.

Децата връчиха мартеничка на Гергана Микова и ѝ отправиха мило пожелание: „Бъдете здрава, усмихната, обичайте искрено и не забравяйте тези мигове, които са Ви накарали да се усмихвате“.

Областният управител благодари за поканата да се включи в изработването на мартенички. Тя похвали малките участници в благотворителната инициатива за красивите неща, които са изработили сами, и им пожела щастливо детство.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber