Гергана Микова: Кандидатите за общински съветници от НФСБ са експерти и се надявам, че старозагорци ще им се доверят

Гергана Микова: Кандидатите за общински съветници от НФСБ са експерти и се надявам, че старозагорци ще им се доверят

Кандидатите за общински съветници на Стара Загора от НФСБ са експерти, доказали се в професията, която работят. Те са млади хора, които няма да се поколебаят да се изправят срещу трудностите и да се справят с тях. Това заяви Гергана Микова, областен управител на Стара Загора и кандидат за кмет на общината.

Тя уточни, че в листата на НФСБ има представители не само от областния център, но и от селата в общината. „Разчитаме на тези хора и се надяваме, че и старозагорци ще им се доверят” – каза Гергана Микова.

Според нея Стара Загора изглежда наистина много добре, но винаги може да се направят още неща. „Това ще постигнем заедно, ако работим в Общинския съвет и се вслушваме в проблемите, които хората споделят с нас. Те предимно са свързани с инфраструктурата. На всички ни е ясно, че не може всичко да се реализира наведнъж, но когато се работи с мисъл и добър екип, резултатите ще дойдат” – каза още Гергана Микова.

За кандидатите за общински съветници на Стара Загора от НФСБ се гласува с № 8 в бюлетината на местните избори на 27 октомври.

За кандидатите за общински съветници от НФСБ и за кандидата за кмет на Стара Загора Гергана Микова се гласува с № 8 в бюлетините


NFSB Gergana Mikova lista savetnitsi

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема