Изложение Обичам българска риба ще се проведе в Стара Загора

Изложение „Обичам българска риба“ ще се проведе в Стара Загора

Стара Загора ще бъде домакин на изложение „Обичам българската риба“. То е организирано от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и Министерство на земеделието, храните и горите и ще се проведе на 16 ноември, от 11:00 до 20:00 часа, в парк „Артилерийски”, съобщиха от пресцентъра на министерството.

На 12 щанда регионални производители ще продават прясна българска риба от видовете шаран, акула, калкан, морска лястовица, толстолоб, сом, миди, рапани и веслонос.

В 12:30 часа изложението ще бъде посетено от заместник-министъра на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева и изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури доц. д-р Галин Николов.

От 13:00 часа е предвидена кулинарна демонстрация и състезание, базирано на демонстрираната рецепта, с участието на шеф-готвача Сандра Алексиева.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24