Световен бранд в областта на недвижимите имоти откри офис в Стара Загора

▶ Световен бранд в областта на недвижимите имоти откри офис в Стара Загора

Световноизвестната мрежа от агенции за недвижими имоти RE/MAX откри офис в Стара Загора, защото градът спечели доверието на представителството за България на именития бранд. С екипа от утвърдени професионалисти на RE/MAX Central, можете да се срещнете на ул. „Цар Симеон Велики“ 168 А (Бизнес център „Линк“), етаж 2, офис 25.

Телефони за контакт: 042 210 156 и 0877 818969, профил на RE/MAX Central във Фейсбук.

Основана през 1973 г. RE/MAX се разраства до най-голямата световна мрежа от агенции за недвижими имоти с независимо управление и собственост с повече от 128 000 агенти на недвижими имоти в 115 страни. Днес това е един от най-известните брандове в недвижимите имоти в Европа и в цял свят.

Рецептата за успех в RE/MAX е фокусът върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. Като предоставя на собствениците на агенции най-добрите инструменти, ценна подкрепа и възможности за образование, RE/MAX осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в недвижимите имоти на всички свои клиенти. Те, както и и агентите извличат полза от отличната международна мрежа и съвместната работа между офисите, което улеснява закупуването и продажбата на имоти в международен мащаб.

Екипът на „Инфоз“ препоръчва услугите на специалистите от новооткрития в Стара Загора офис на RE/MAX

 

 

www.infoz.bg  www.infoz.bg