БАТА Агро ще се проведе от 1 до 5 юни в Стара Загора

БАТА Агро ще се проведе от 1 до 5 юни в Стара Загора

13-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА Агро, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 1 до 5 юни на бившето летище до Стара Загора. Ще бъде представено традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации, както и пълно портфолио от продукти и услуги за земеделието на едно място.

Към момента участие са заявили 182 фирми на площ от над 39 600 кв. м. Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на форума.

Освен традиционните демонстрации на самоходна и прикачена техника и възможността за тест драйв, в БАТА Агро ще се представят и няколко от най-големите фирми за семена, торове и препарати, които участват с опитни полета с посеви. По този начин земеделските производители могат да видят действието на препаратите върху есенни и пролетни култури в реални условия на полето и така да направят още по-лесно своя избор.

БАТА Агро ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за осигуряване безопасността и здравето на всички присъстващи. Въведен е специален Протокол за организиране и провеждане на изложението в условията на пандемия, който се спазва от организатора, всички участници и посетители. Всички щандове ще бъдат открити и с постоянен достъп на свеж въздух в изложбените и общите помещения. Също така е организирана навигация на трафика от посетители с еднопосочно движение и отделни точки за вход и изход в изложението.

Ще се спазва физическа дистанция от 1,5 метра, а носенето на лични предпазни средства, покриващи носа и устата, е задължително. Осигурени са дезинфектанти и предпазни средства при нужда. Също така е организирана дезинфекция и почистване на общите и сервизни части, както и специален екип от хора, който да следи за стриктното спазване на мерките.

13-ото издание на БТА Агро е с удължен период на провеждане - общо 5 работни дни, така че да се осигури по-равномерна посещаемост.
Посещението е безплатно, като е необходимо да се направи регистрация – предварително на уебсайта на БАТА Агро или на място в дните на изложението.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Можете да следите съдържанието на сайта чрез нашите социални канали:


Telegram каналКанала ни в Telegram

Х каналЕмисията в Х

facebook канал навини Стара ЗагораСтраницата ни във Facebook

viber Стара ЗагораКанала ни във Viber

 

На подобна тема