Политическа партия ГЕРБ отбелязва 15 години от своето създаване

Най-дълго управляващата партия след демократичните промени в България – ГЕРБ, отбелязва на 3 декември 15 години от своето създаване. Победите, които постигнахме, се дължат на Вас, българските граждани, които повярвахте в нас. Вие бяхте и нашият коректив за допуснатите грешки, от които си извличахме поука и градихме мъдрост.

GERB

Благодарим Ви, че останахте до нас и през последната трудна за цялото ни общество година! Винаги ще стоим зад ангажиментите, които поемаме, за да продължава страната ни да върви по демократичния път, за който така жадувахме десетилетия наред. Доказахме, че сме най-единната партия и няма да се отклоним от тази посока.

Благодарим за всеотдайната и сърцата работа на младежите и жените от ГЕРБ, на кварталните организации, на всички, които не щадят време, за да правим средата около нас по-добра, в името на всички жители на община Стара Загора!

Пожелаваме на всички членове, симпатизанти и съмишленици да бъдете здрави и заедно да работим за достоен и спокоен живот на цялото общество!

Честит празник!

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Стара Загора

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема