Представят фотоизложбата Аз обичам Стара Загора във фоайето на Общината

Представят фотоизложбата „Аз обичам Стара Загора“ във фоайето на Общината

По инициатива на депутата от ГЕРБ Радостин Танев, изложбата, която показа в кулоарите на Народното събрание - Стара Загора запечатана в снимки, ще бъде представена и във фоайето на Общинска администрация.

Експозицията ще бъде открита на 11 май, от 17:00 часа, във фоайето на Община Стара Загора.

Конкурсът, който провокира професионалисти и любители фотографи да покажат любими кътчета от Стара Загора, включи 36 снимки. 15-те от тях, събрали най-много харесвания в социалната мрежа, вече получиха адмирациите на депутатите и гостите на парламента, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ – Стара Загора.

„Имаме град, с който може да се гордеем – хилядолетен и същевременно модерен и европейски. Това е и причината две от снимките, които съдържа изложбата, да разкриват и как е изглеждала част от Стара Загора през 30-те години на миналия век“ - подчерта Радостин Танев. Народният представител е решил да покаже фотоси на всички участници, независимо от броя на харесванията на снимките им. „Няма как да не поканя всички, които се включиха в конкурса „Аз обичам Стара Загора“ и да съберем една по-богата изложба, за да я покажем на посетителите на администрацията. Нашият град го заслужава“ - подчерта депутатът.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема