Севда Проданова представя самостоятелна графична изложба в зала „Байер“

На 16 август (вторник), от 18:00 часа, в изложбена зала „Байер“ в Стара Загора ще бъде открита самостоятелната експозиция на Севдалина Проданова. Тя е родена в Бургас. Член е на Съюза на българските художници. През 1986 г. Проданова завършва ССХУ за ПИ - Сливен, специалност „Художествен текстил”, а през 1993 г. и ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, специалност „Графика".

Има редица участия в международни, национални и групови изложби, някои от които са: Okanagan Print Triennial-Канада 2021, Third International Print Biennale Yereva-Армения 2021, WorldWide Prints -Италия 2020; Международно Биенале на малките форми - Плевен, 8 Международно триенале на графиката, София 2019, 7th Guanlan International Print Biennial-Китай 2019, Art in Rome – Art Gallery Rome- Италия, НИ "Графичен форум" - Стара Загора, НИ „Приятели на морето“- Бургас, Национален конкурс Алианц България за живопис, скулптура и графика и др.

Носител е на различни награди, сред които - Награда на името на Тодор Атанасов - Национална изложба „Приятели на морето“ Бургас, Графичен форум 2020 - Стара Загора и други.

 

pr Teller of fairy tales

Formi na praznotata1 CGD 40x27cm

pr The scraem of silence 3 40x80 CGD 2019

www.infoz.bg  www.infoz.bg

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber

 

Най-четеното от последните дни