Близо 30 млн. лева ще струват предсрочните парламентарни избори

Близо 30 млн. лева ще струват предсрочните парламентарни избори

29,905 млн. лева ще струват предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат на 26 март 2017 г. Това показва план-сметката на служебното правителство. За организационно-техническа подготовка ще са необходими 14,9 млн. лева.

В това число влизат възнагражденията на членовете на районните и секционните избирателни комисии и логистичното осигуряване на провеждането на изборите от страна на администрациите на Министерски съвет, на областните управи и общините.

В размер на 7,650 млн. лева възлизат разходите за материално-техническо осигуряване на изборния процес (отпечатване на бюлетини, машинно гласуване, компютърна обработка на изборните резултати) и др.

Разходите за медийните пакети, които Централната избирателна комисия ще раздава на партии, коалиции и инициативни комитети, са на стойност 1 млн. лева. Министерството на вътрешните работи ще получи за обезпечаване на изборите 4 млн. лева.

www.infoz.bg

Теми:

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker

Най-четеното от последните дни