Четириметров пъзел с контурите на България сглобиха младежите от ГЕРБ в Стара Загора

Частите на четириметров пъзел, изобразяващ географските контури на България, бяха разпръснати из област Стара Загора. Младежите от структурите на ПП ГЕРБ в продължение на няколко дни търсиха парчетата от него.

Те бяха поставени на характерни места в Мъглиж, Ветрен, Раднево, Казанлък и Стара Загора.

Пъзелът на младежите от ГЕРБВнушителният пъзел бе сглобен на площада пред Община Стара Загора. По този начин приключи и вече станалата традиционна кампания на младежите от ГЕРБ под липите „Аз ще гласувам!“. Членовете на МГЕРБ попитаха своите съграждани кое е качеството, което определя кандидата за президент като добър за длъжността, какво ги мотивира да гласуват на 6 ноември, както и дали българите са готови да гласуват доверие на дама президент. Отговорите, които получиха бяха монтирани в два видеоклипа, а третото филмче запечата сглобаването на пъзела с размери 4х3 метра, който символизира единството и работата в екип.

“Това за нас е най-важно, затова призовахме и съгражданите си да гласуват, за да продължи добрата работа и синхрон между различните власти в страната, за да имаме стабилна държава и видими резултати“ - подчертаха младежите.

В кампанията на младежите от ГЕРБ – Стара Загора участие взеха и кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. Двете дами, които са символ на успешната реализация на жените, отправиха своите послания към българските граждани в навечерието на изборите за президент и вицепрезидент.

Трите клипа бяха споделени в социалните мрежи в 11:17 часа. 11 е символ на поредната победа на ПП ГЕРБ и 17 - номерът на най-добрата кандидатпрезидентска двойка – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, съобщиха инициаторите.

www.infoz.bg (Информацията е предоставена от политическа партия ГЕРБ)

На подобна тема