Цецка Цачева е кандидатът за президент на ГЕРБ

Кандидатът за президент на ГЕРБ е председателят на Народното събрание Цецка Цачева, а кандидатът за вицепрезидент - вицеадмирал Пламен Манушев, народен представител от ГЕРБ. Това обяви в зала 6 на НДК премиерът и председател на управляващата партия Бойко Борисов.

tsetska tsacheva kandidat prezident 2016"Йорданка Фандъкова ми е по-важна като кмет на София, а Томислав Дончев е моторът и генераторът на Министерски съвет. Ако го издигнем ще се отрази тежко на много сектори, за които отговаря. Ако се лишим от него, трудно ще го заменя. Димитър Николов, кметът на Бургас - има ли някой, който да не каже, че Бургас се преобрази. Неговото издигане, както и при Йорданка Фандъкова, ще доведе до избори и харчене на пари. plamen manushevСтига сме говорили за баща на нацията, крайно време е да имаме една майка на нацията и Цецка Цачева ще се грижи действително майчински за този народ. От години тя най-добре познава цялото законодателство на България и е най-подходяща за президентството. Не виждам кой е по-подготвен от нея" - заяви Бойко Борисов.

"Имаме екип от двама души, които са доказали, че могат да отстояват собствена позиция, да чуват чуждото мнение и да формират правилна позиция. Нека да работим за България и в интерес на гражданите, а кандидатпрезидентската ни двойка да е с гордо вдигната глава!" - заяви преди обявяваването на кандидатпрезидентската двойка зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Кандидатите бяха обявени в присъствието на министрите, народните представители, кметовете, областните управители, областните и общинските координатори на ГЕРБ.

Кандидатът за президент на Република България Цецка Цачева заяви, че ще бъде гарант на Конституцията. „С вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояваме националния интерес на България. Ние получаваме доверието на най-голямата, най-силната политическа партия - партията, която пое отговорността за съдбата на България в днешния сложен свят. ГЕРБ работеше за всички български граждани, за цялото гражданско общество и това ми дава цялото основание днес да поискам доверието и на онези, които са ме подкрепяли до момента извън нашата партия – на всички граждани“ - каза Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев се ангажира с Цецка Цачева да изградят една силна и достойна президентска администрация. „Като български адмирал и вицепрезидент ще помагам на върховния главнокомандващ да укрепим сектор „Сигурност“ - заяви той.

www.infoz.bg

На подобна тема