Безплатен семинар за онлайн търговията ще се проведе в Стара Загора

Безплатен семинар за онлайн търговия ще се проведе в Стара Загора

Бизнес обучение на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“ ще се проведе в Стара Загора, на 3 ноември от 10:00 часа в Парк-хотел Стара Загора, зала „Береника“. Участието е безплатно.

Форумът се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия съвместно с „АПИС Европа“ АД и „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане.

По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите Петя Василева, мениджър продажби в „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия, консултант на „АПИС Европа“ АД, ще запознаят присъстващите с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси за продажбите през интернет, етапите от износа на една пратка и за нормативните изисквания. Кирил Петрунов, директор дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в Българска агенция за експортно застраховане и Павел Бороджийски, ръководител отдел „Връзки с клиенти“ в Агенцията, ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.

Участие се заявява чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон: 0882 949722 от г-н Иван Сотев, регионален представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в Стара Загора.

www.infoz.bg

На подобна тема