Депутатът Радостин Танев обяви фотоконкурс „Аз обичам Стара Загора”

Старозагорският народен представител Радостин Танев инициира конкурс „Аз обичам Стара Загора”. Той е предназначен за професионалисти и любители фотографи. Всеки може да участва с три снимки, които трябва да бъдат изпратени до края на февруари на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Radostin TanevТе ще бъдат публикувани от 1 до 10 март в личната страница на депутата във Фейсбук - www.facebook.com/tanevradostin/, където ще се гласува за любим фотос.
Нужно е участниците да изпратят имената си и телефон за връзка, заедно със снимковите файлове - с висока резолюция, с размер 300 dpi, jpeg разширение. Събралите най-много харесвания в социалната мрежа ще бъдат отпечатани и представени в изложба.

„Идеята ми е най-популярните снимки да бъдат показани в кулоарите на Народното събрание. „Аз обичам Стара Загора“ ще представи нашия град през нашите очи. Убеден съм, че има с какво да се гордеем - хилядолетната ни история е само една част от причините. Не е случайно, че градът ни често е даван за пример като модерен и европейски“ - каза Радостин Танев.

www.infoz.bg  www.infoz.bg

Теми: