Пътищата в община Стара Загора са проходими при зимни условия

Пътищата в община Стара Загора са проходими при зимни условия

Пътищата в община Стара Загора са проходими при зимни условия. След снеговалежа през нощта усилията на службите по почистването са насочени към отстраняване на снежната покривка до асфалт, съобщиха от пресцентъра.

Общинската пътна мрежа се почиства от 12 машини на „Пи Ес Ай”, а в града на терен са 9 автомобила на „Грийн партнърс“. Към 8:30 часа не е постъпвала информация за закъсали автомобили, градският транспорт се движи по график.

Във всички села от общината има електричество и вода, съобщи Валери Иванов, началник на общинския отдел „Опазване на обществения ред и управление на кризи“.

Снежната покривка в старозагорско към 9:00 часа на 26 февруари е около 7 - 8 см, а на места – над 10 см. Снеговалежите продължават втори ден.

www.infoz.bg  www.infoz.bgТеми:

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, нека професионалният празник бъде ден на удовлетворение и признание за достойния миньорски труд. С благодарност за Вашата всеотдайна всекидневна работа и с пожелания за здраве, успехи и благополучие. Честит Ден на миньора! - АНДОН АНДОНОВ - Изпълнителен директор