В Стара Загора се проведе среща на досегашните областни управители

В Стара Загора се проведе среща на досегашните областни управители

По повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора, областният управител Гергана Микова организира среща със свои колеги, които досега са оглавявали институцията.

В юбилейния празник участваха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева.

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм „Св. Николай Чудотворец“. След това срещата продължи в Областна администрация. Присъстващите почетоха жертвите на комунистическия терор с едноминутно мълчание.

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на отговорния пост. Те обсъдиха и реализацията на важни инфраструктурни проекти в Старозагорска област.

Гергана Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание. Тя заяви, че с удоволствие ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, касаещи интересите на областта и гражданите.

oblasten upravitel

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема