За рисуването няма възраст

За рисуването няма възраст

Курс по рисуване за възрастни ще се проведе в Стара Загора. Негов ръководител е художникът Тошо Стефанов. В продължение на три седмици той ще запознава желаещите да се потопят в изкуството с техниките акварел и сух пастел. Курсът започва на 29 юни 2015 г. Той ще се провежда понеделник и сряда от 18:00 до 20:00 часа в Алековия кът в парк "Митрополит Методий Кусев" (Аязмото) в Стара Загора.

Цената на урока е 8 лева, а на материалите - 20 лева. Курсът ще започне при 6 записани участници. Максималният брой на групата е 15 души.

Инициаторите обещават незабравими емоции на всички, които на 29 юни ще хванат пастела и четката. След три седмици техните рисунки ще бъдат показани пред приятели на изложба.

Курсът е организиран в една от социалните мрежи по инициатива на Виолета Тодорова от Стара Загора, която в момента е диригент на мъжки хор "Хармония" в Швеция. Музикалната формация е позната на публиката в Стара Загора с концерта, който изнесе в Регионален исторически музей в рамките на второто издание на Фестивала на виното и културното наследство "Августиада" през 2014 г.

infoz autor www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор