Мобилното приложение за градския транспорт в Стара Загора е с нови възможности

Мобилното приложение за градския транспорт в Стара Загора е с нови възможности

Безплатното мобилно приложение за закупуване на билети за градския транспорт в Стара Загора е обновено. „В новата версия е добавено запаметяване на името на потребителя и данните на дебитната карта, когато купува електронен билет за пътуване. При желание за закупуване на нов билет се появява бутон „Запази за бъдещи пътувания“, уточни Борислав Горов от фирма „Телелинк“.

Това допълнително ще улесни ползвателите на услугата. Горов допълни, че от стартиране на апликацията до момента тя има над 4500 изтегляния от платформите App Store & Google play.

От Общината припомнят на гражданите и гостите на Стара Загора, че могат да използват възможността за закупуване на електронен билет чрез мобилното приложение. Той се активира в момента на качване в превозното средство и важи за 60 минути, което означава, че може да бъде използвано на повече от една линия на градския транспорт. Необходимо е пътникът да го покаже на контрольора.

В момента се работи по възможността приложението „Градски транспорт – Стара Загора“ да е достъпно и на други езици, за да бъдат улеснени чуждоговорящите жители и посетители на областния град.

www.infoz.bg  www.infoz.bg