Летният театър в Стара Загора ще бъде открит с концерт на Лили Иванова

Обновеният Летен театър в Стара Загора ще бъде открит на 6 септември, от 20:30 часа, с концерт на Лили Иванова и нейния бенд. Събитието е по покана и под патронажа на кмета на общината Живко Тодоров. Последната среща на Лили Иванова със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение за културни форуми на открито.

Пет години по-късно певицата прие поканата на кмета Тодоров да открие ремонтирания Летен театър. 1680 места очакват почитателите на емблематичната българска звезда.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат и музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и всички партньорски каси.

Концертът е част от Турне 2022, което включва над 30 български града. Кулминацията е концертът в зала „Арена Армеец“ – София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново там. Именно Лили Иванова беше и първият български изпълнител със самостоятелен концерт в залата през 2012 г., с който постави рекорд от над 15 000 души публика.

lili

www.infoz.bg  www.infoz.bg

На подобна тема