събития и туризъм в Стара Загора

Възможностите за туризъм в Стара Загора се представят в Русе

Представители на Туристическия информационен център към Община Стара Загора участват в работна среща между бизнеса и местната власт в Русе. Целта е на форума да се популяризират туристическия потенциал на региона и събитията, организирани в Стара Загора.

Срещата се организира от Асоциацията на българските туристически оператори и туристически агенти. Тази година работната среща е на тема: „Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие“.

Представители на Туристическия център и Регионалния исторически музей ще покажат пред водещи туристически оператори забележителности, културни институти и събития от културния календар на Община Стара Загора, които привличат туристически посещения. Ще бъде представена и хотелската база на общината, която предлага възможности за настаняване, заведения за хранене и развлечения, възможности за активен отдих и спорт, както и туристически пакети на разнообразна тематика и продължителност от 2 до 7 дни в Стара Загора и курорта Старозагорски бани.

turizam stara zagora 03

infoz autor  www.infoz.bg

На подобна тема

Най-четеното от последните дни