събития и туризъм в Стара Загора

Възможностите за туризъм в Стара Загора се представят в Русе

Представители на Туристическия информационен център към Община Стара Загора участват в работна среща между бизнеса и местната власт в Русе. Целта е на форума да се популяризират туристическия потенциал на региона и събитията, организирани в Стара Загора.

Срещата се организира от Асоциацията на българските туристически оператори и туристически агенти. Тази година работната среща е на тема: „Сътрудничеството между обществения и частния сектор – платформа за устойчиво туристическо развитие“.

Представители на Туристическия център и Регионалния исторически музей ще покажат пред водещи туристически оператори забележителности, културни институти и събития от културния календар на Община Стара Загора, които привличат туристически посещения. Ще бъде представена и хотелската база на общината, която предлага възможности за настаняване, заведения за хранене и развлечения, възможности за активен отдих и спорт, както и туристически пакети на разнообразна тематика и продължителност от 2 до 7 дни в Стара Загора и курорта Старозагорски бани.

turizam stara zagora 03

infoz autor  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема