Заявления за гласуване извън България се подават до 28 февруари

Българските граждани, които искат да гласуват в секции извън страната на предстоящите избори за народни представители на 26 март 2017 г., трябва да подадат заявление чрез интернет страницата на Централната избирателна комисия.

Заявлението се намира в раздел „Избори за Народно събрание 2017“, подраздел „Гласуване извън страната“. Срокът за подаване на електронно заявление през интернет страницата на Централната избирателна комисия изтича на 28 февруари в 24:00 часа българско време.

vote

www.infoz.bg

Теми:

Светът

ФБР организира операция по претърсване на дома на включения в санкционния списък на САЩ руски олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

* * *
Европейският парламент призова Европейската комисия да предприеме незабавни действия в защита на полските граждани и основите на правото на Съюза, като задейства механизма за условност. Европейската комисия ще санкционира Полша за решение на нейния Конституционен съд, "представляващо пряко предизвикателство по отношение на единството на европейския правов ред", заяви председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

* * *
Полша увеличи двойно военните по границата си с Беларус. Почти 6000 полски войници вече охраняват границата на страната с Беларус, засилвайки мерките за сигурност срещу мигрантска вълна

Повече...

новини в сайта RSS емисия facebooktwitter youtube subscribe ilko gruev карта CSS code Nu Html Checker