Казанлъшките волейболистки станаха първи на националните ученически игри

Възпитаничките на казанлъшката Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий" се класираха на първо място в националните ученически игри, които се проведоха в курортен комплекс "Албена". Диана Казакова получи награда за най-полезен играч. Тошко Узунов и Златена Салабашева взеха индивидуални награди съответно за най-добър треньор и най-добър нападател.

През 2016 г. отборът от Казанлък ще участва в Световното ученическо първенство по волейбол за девойки, което ще се проведе в Белград Сърбия.

През почивните дни в град Русе се проведоха финалните ученически игри по лека атлетика за юноши и девойки 8 - 10 клас. Учениците на ПМГ "Никола Обрешков" защитиха достойно честта на град Казанлък при юношите и завършиха на второ място в крайното класиране. Мартин Белчев спечели два златни медала на 400 м гладко бягане и 200 м спринт.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на Община Казанлък)

Споделете!

Светът

Световната здравна организация повиши степента на глобалния риск от коронавируса от "висока" на "много висока"

* * *
Срещата на президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган планират среща в Москва на 5 или 6 март. Тя е на фона на предприета от турската армия офанзива на територията на Сирия в провинция Идлиб. Съобщава се за над 300 жертви от страна на сирийската армия

* * *
Стотици бежанци вървят през територията на Турция към границата на Гърция

* * *
Минситър-председателят на Великобритания Борис Джонсън заяви, че ще оттегли страната от преговорите с Европейския съюз през юни, ако дотогава не е ясно дали ще бъде сключено споразумение за свободна търговия

3 mart 2020

Най-четеното от последните дни

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020