Радостин Танев кани на среща неправителствени организации

Народният представител от ГЕРБ - Стара Загора Радостин Танев кани на среща представители на различни неправителствени организацииа. Тя ще се проведе на 19 юни от 11:00 часа в офиса на партията, на бул. „Митрополит Методий Кусев“ № 5 в Стара Загора.

radostin tanev stara zagoraТемата е предстоящото разглеждане в парламента на проектозакона за доброволчеството.

„Вярвам, че с добър нормативен документ ще бъдат уредени правата и задълженията на всеки един, който е решил да бъде полезен на обществото със своя труд, както и ще бъде популяризирано доброволчеството като цяло“, обобщи инициативата си народният представител от Стара Загора.

Идеята на Радостин Танев е чрез дискусия с организациите, които пряко биха били засегнати, да се достигне до слабите и силните моменти, както и текстовете на закона да бъдат съобразени с българската доброволческа действителност.

 

www.infoz.bg (по информация на партия ГЕРБ)Теми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема