Жителите на село Плоска могила получиха подарък от ГЕРБ – Стара Загора

Народният представител от ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев и общинският съветник Николай Николов връчиха от името на общинската структура на партията два необходими и чакани подаръка - телевизор и прахосмукачка на НЧ „Просвета“.

radostin„Когато можем да помагаме за подобряването на живота в малките населени места, дори и с малко, го правим от сърце, защото хората в селата имат истинска нужда да се събират, да общуват, а това се случва в пенсионерските клубове и читалищата“ - каза Радостин Танев. „През годините доказахме с работа, че добрите неща се случват, не обещаваме промени само по избори“ - допълни депутатът. Той благодари за топлото посрещане и интересните разговори по време на срещата си с жителите на Плоска могила, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ - Стара Загора.

От думите на хората стана ясно, че животът в селото е спокоен, а за разнообразието се грижат действащото читалище, библиотека и пенсионерски клуб. В Плоска могила пазят традициите и ги предават напред за поколенията с отбелязването на почти всички български празници.

Кметът на селото Недко Леонидов благодари на общинската организация на ГЕРБ в Стара Загора за доброто партньорство и подкрепа. По време на срещата с жителите на Плоска могила стана ясно, че имат нужда от по-късна автобусна линия и поставяне на ограничител на скоростта около кметството, тип „легнал полицай“, за да се избегнат инциденти с играещите в близкия парк деца. Николай Николов пое ангажимент да съдейства при комуникацията с Община Стара Загора, както и даде подробности за предстояща рехабилитация на една от улиците в селото и обновяване на детската площадка.

www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24