Живко Тодоров е кандидатът за кмет на ГЕРБ в Стара Загора

Настоящият кмет на Стара Загора Живко Тодоров е кандидатът за градоначалник на политическа партия ГЕРБ в Стара Загора. Той е единственият номиниран на проведеното на 25 юни 2015 г. Общо събрание на общинската организация на партията, в препълнената зала в хотел „Мериан Палас”. Живко Тодоров събра 100% от гласовете.

gerb logo„Живко Тодоров работи честно и открито и промени Стара Загора. Цяла България може да ни завижда за кмета и за града” - заяви председателят на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Емил Христов, който представи кандидатурата на настоящия кмет за втори мандат.

На Общото събрание в Стара Загора ГЕРБ номинира свои кандидати за кметове във всички 38 села на общината, в които ще се проведат избори на 25 октомври 2015 г.

Общото събрание на общинската организация на ПП ГЕРБ за издигане на кандидати за общински съветници в Стара Загора ще се проведе на 14 юли.

Всички номинации ще бъдат представени пред Изпълнителната комисия на партията.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема