One Love Tour идва за празника на Стара Загора

На 5 октомври 2018 г. в Стара Загора гостува One Love Tour с разнообразна и наситена програма, специално за празника на града. На улицата на Античния форум Августа Траяна фестивалният ден ще започне веднага след официалната церемония по повод празника на града в 11:30 часа. Програмата започва със спектакъл за децата.

Най-желаната атракция за хората от всички възрасти, специално изградената "Арена на дуелите ", ще даде възможност на малки и големи, да изживеят и изпитат емоцията от най-българския телевизионен риалити формат Фермата. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, са подготвили емблематични и запомнящи се от зрителите игри. Към позабравените бит и традиции ще ни върне "Алея на занаятите", където гостите на фестивала ще могат да се запознаят с автентични български занаяти, запазили се до днес. Ще си припомним красотата и изяществото на ръчно изработените произведения, а всеки, който поиска да се опита или научи - ще има тази възможност.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски, които са подготвили нов репертоар, специално за Стара Загора. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама, включена във вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония - Слаткаристика. Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

Финалът на вечерта слагат роденият в Стара Загора актьор, изпълнител и композитор Стефан Вълдобрев и другите от Обичайните заподозрени.

One Love Tour очаква публиката си на 5 октомври в Античния форум. Забавления за всички поколения, 12-часова програма, "Алея на занаятите", "Арена на дуелите" от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт.

Всичко е с безплатен вход.

www.infoz.bg  www.infoz.bg