Температурите ще се понижат рязко

Температурите ще се понижат рязко

Националният институт по метеорология и хидрология предупреждава за значително понижаване на температурите. За 28 ноември е обявен оранжев код за снеговалежи и силен вятър в областите: Разград, Търговище, Добрич, Шумен, Варна и Бургас. В останалите области на страната е в сила жълт код за силен вятър и снеговалежи.

Според синоптичната прогноза, през нощта в област Стара Загора ще завали дъжд, който през деня ще премине в сняг. До полунощ ще се образува снежна покривка. Ще се усили вятърът от север-североизток, до 15 - 20 м/с.

Сутринта температури ще са минус 2 - 0° в Северна България до 4 - 8° в Южна България, а към 14 часа: минус 4 - минус 2° в Северна България и по високите полета, 2 - 4° в Горнотракийската низина. През нощта срещу четвъртък снеговалежите ще продължат, значителни ще са в Южна България и там ще се образува снежна покривка с изключение на крайните югозападни райони. В Северна България снеговалежите ще отслабнат .

www.infoz.bg  www.infoz.bgКога приключва ремонтът на пешеходната зона в Стара Загора?

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за здравеопазването в Стара Загора

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора и заместник-кметът Иванка Сотирова говорят за ремонтите в училища и детски градини - какво е направено и какво предстои?

С нова организация на уличното движение в Стара Загора се въвеждат еднопосочни улици

Живко Тодоров - кмет на Стара Загора за дарителските кампании, обявени в Стара Загора

Най-четеното от последните дни

Поздрав за Великден от изпълнителния директор на Мини Марица изток