Националите на Германия и Испания ще играят на четвъртфинал в Стара Загора

Европейското първенство по футбол за юноши до 17 г. предлага нови емоции за старозагорските фенове. Националите на Германия и Испания ще играят на стадион "Берое" на четвъртфинал на 15 май 2015 г. от 19:00 часа. Както вече www.infoz.bg съобщи, цената на билетите е 2 лева. В същия час на 16 май в най-футболния град в България ще се срещнат отборите на Франция и Италия.

Победителите от двубоите ще се класират за полуфиналите, които ще се играят през следващата седмица на стадиона в Стара Загора.

Грандиозното откриване на Европейското първенство за юноши до 17 г. в Стара Загора на 6 май събра на стадиона около 11 000 почитатели на футбола. Така бе поставен рекорд за посещаемост на този тип турнири при срещи, различни от финални.

infoz autor www.infoz.bg

Ако намирате тази информация за полезна или интересна, ще сме благодарни ако я споделите с вашите приятели...barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД