Николай Диков, кандидат за евродепутат: Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив

Николай Диков, кандидат за евродепутат: Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив

Синдикатите са балансьор - точно какъвто е и маришкият комплекс. За да има добро бъдеще и правилно развитие за  България без синдикатите не може и не трябва. Същото се отнася за топлоелектрическите централи и мините, които произвеждат електричество от българска суровина.

Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив – категорично подчерта Николай Диков.

Той е кандидат за представител на ГЕРБ в Европейския парламент. Днес Диков беше гост на XI отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ – Стара Загора.

Николай Диков е единственият човек, който може да защитава интересите на комплекса не само тук, но и в Европа. С тези думи се обърна към участниците в събитието Михаил Михайлов, председател на Синдикалния регионален съюз „Подкрепа“ в Стара Загора.

Основната кауза на кандидата за евродепутат е защита на комплекса „Марица изток“ и запазване на конкурентоспособността на българската икономика.

На Европейските избори на 26 май, за листата с кандидатите за евродепутати от ГЕРБ, гласувайте с № 12 в интегралната бюлетина!

nikolay dikov podkrepa 02

nikolay dikov podkrepa 03

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

www.infoz.bg  www.infoz.bg

24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24