Движението по ул. "Капитан Петко Войвода" ще бъде спряно поетапно

За месец и половина се спира поетапно движението по ул. „Капитан Петко Войвода“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до бул. „Славянски“ в Стара Загора, заради извършването на реконструкция на кръстовището и изграждането на водопровод и канализация.

Макет на кръстовището пред магазина БилаОт 20 ноември до 5 януари 2016 г. ще бъде спряно поетапно движението на всички видове транспорт, с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по проект „Реконструкция на кръстовище на ул. „Капитан Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“ – изграждане на водопровод и битова канализация по ул. „Капитан Петко Войвода“ на юг по бул. „Цар Симеон Велики“.

Движението автомобилите ще се осъществява по обходен маршрут:

за движещите се посока запад - изток: бул. „Цар Симеон Велики“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Капитан Петко Войвода” – бул. „Славянски“
за движещите се посока изток - запад: бул. „Славянски“ - ул. „Одринска епопея” – ул. „Христо Ботев“ – ул. „Димчо Стаев“ - бул. „Цар Симеон Велики
общественият транспорт (автобусни линии № 3, № 8, № 22) ще се движи по гореописаните маршрути.

Водачите трябва да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната маркировка. Движението ще се нормализира незабавно след приключване на строителните дейности.

infoz autor www.infoz.bg