Временно спиране на водоподаването в част от град Стара Загора

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД - Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с ремонти работи на главен водопроводен клон ще бъде спряно водоподаването в град Стара Загора на 11.08.2016 г. (четвъртък).

Водоподаването се спира от 9:00 до 17:00 часа в следните райони:

  • На изток от ул.“Тодор Стоянович“ до бул.„Патриарх Евтимий“
  • На юг от ул.„Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“
  • Жилищните квартали северно от ул. “Стамо Пулев“
  • Кв. “Градински“
  • Кв. “Самара-3“
  • „Военен терен“.

Ремонтите работи са свързани с главен водопроводен клон по ул. „Ген. Столетов“ на кръстовището с ул. „Княз Ал. Батенберг“.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от денонощния дежурен на експлоатационен район „Стара Загора”, на телефон 042/601 639 и 042/601 648.

ВиК ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

vik stara zagora infoТеми:

Инструменталният дует 2Cellos (Лука Сулич и Степан Хаусер) представиха видео към новата им инструментална версия на песента Seven Nation Army. Тази събота в Киев 2Cellos ще изпълнят както официалния химн на Шампионска лига, така и версията им на Seven Nation Army. Шоуто ще бъде минути преди финала на Шампионска лига с предстоящия футболен сблъсък между Реал Мадрид и Ливърпул

„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема