Временно спиране на водоподаването в част от град Стара Загора

“Водоснабдяване и Канализация” ЕООД - Стара Загора съобщава на гражданите, обществените и болнични заведения, предприятия и фирми, че във връзка с ремонти работи на главен водопроводен клон ще бъде спряно водоподаването в град Стара Загора на 11.08.2016 г. (четвъртък).

Водоподаването се спира от 9:00 до 17:00 часа в следните райони:

  • На изток от ул.“Тодор Стоянович“ до бул.„Патриарх Евтимий“
  • На юг от ул.„Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“
  • Жилищните квартали северно от ул. “Стамо Пулев“
  • Кв. “Градински“
  • Кв. “Самара-3“
  • „Военен терен“.

Ремонтите работи са свързани с главен водопроводен клон по ул. „Ген. Столетов“ на кръстовището с ул. „Княз Ал. Батенберг“.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от денонощния дежурен на експлоатационен район „Стара Загора”, на телефон 042/601 639 и 042/601 648.

ВиК ЕООД Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и препоръчва на всички свои абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

vik stara zagora info

Теми:

Светът

Китайската полиция арестува над 1500 души за производство и продажба на фалшиви медицински маски

* * *
Вторникът на Нюйоркската фондова борса завърши със значително понижаване на котировките. Уолстрийт последва европейските борси в резкия им спад на фона на нарастващите опасения от новия коронавирус и последиците за световната икономика

* * *
Реваншът от 1/16 финалите на Лига Европа между „Интер“ и „Лудогорец“ ще се играе пред празни трибуни на стадион „Джузепе Меаца“ в Милано в четвъртък заради заплахата от заразата с коронавирус

3 mart 2020

На подобна тема

 

Мини Марица изток - 3-ти март 2020