Николай Кирков директор ОДМВР - Стара Загора

Криминалистът Николай Кирков е новият директор на ОДМВР - Стара Загора

Главният секретар на МВР Георги Костов представи на 4 април новия директор на ОДМВР - Стара Загора старши комисар Николай Кирков. Той поема поста след заповед, подписана от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

nikolay kirkov stara zagoraПриоритет в работата ще бъде противодействие на битовата престъпност, защото е важно хората да почувстват сигурност в мястото, където живеят – заяви старши комисар Кирков, информираха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Николай Кирков е завършил висше образование в Технически университет - София, филиал Пловдив по специалността машиностроене и уредостроене през 19997 г. Работи в системата на МВР от 2000 г., когато е назначен в сектор „Криминална полиция“ към пловдивското Шесто РУ.  Последователно е заемал различни длъжности, а от 2011 г. до този момент оглавява отдел „Криминална полиция“  към ОДМВР – Пловдив. Награждаван е нееднократно за проявена инициативност и конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения. Преминал е редица курсове за повишаване на професионалната квалификация.

infoz autor www.infoz.bg

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24

На подобна тема