Старозагорци дариха здраве чрез спорт

Поредната благотворителна инициатива на Ротари клуб - Стара Загора и Ротаракт клуб събра десетки любители на спорта, за да дарят здраве. В новия парк в Стара Загора се проведе крос за мъже, жени и деца и турнир по футбол. Участниците премериха сили и на боулинг.

Първа при жените на кроса с убедителна преднина финишира зам.-кметът Красимира Чахова, която е лекоатлет-ветеран с множество медали от олимпиади и международни състезания.

Събраните средства от спортния празник са в подкрепа на благородна кауза. "С тях ще се извършат профилактични медицински прегледи с цел превенция на рака на млечната жлеза, хипертония, диабет, астма и ХОББ (Хроничната обструктивна белодробна болест). Надяваме се да осигурим с дарените средства поне 200 - 300 прегледа" - заяви Росен Гогошев - президент на Ротари клуб - Стара Загора.

Благотворителната инициатива получи подкрепа и от други неправителствени организации в Стара Загора.

rotary sport

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bgbarcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

На подобна тема

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор