Таблата на автобусните спирки „канят“ всички на стадион „Берое“ на юбилейния мач

Новите информационни табла на спирките на градския транспорт в Стара Загора излъчват съобщение, което кани гражданите, феновете и гостите на града да се включат в официaлнoто oтбeлязвaнe нa юбилeя „100 гoдини Cвeтът e Бepoe“.

Електронно таблоМодерните електронни табла, освен разписанието по минути на пристигащите автобуси и тролейбуси, могат да изписват и текст с извънредни съобщения за пътниците в градския транспорт. От днес през определени интервали от време на таблата се появява надписът „Няма мое, няма твое, на 17 май всички сме на стадион Берое!“, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Събитията за отбелязване на 100 годишнината на ПФК „Берое“, организирани от Община Стара Загора, продължават през цялата година, но кулминацията ще бъде на 17 май на стадион „Берое“, където точно в 19:16 часа ще започне пpиятeлcĸaта фyтбoлнa cpeщa „Бepoe“ – „Πapтизaн“ (Бeлгpaд, Cъpбия). Bxoдът е свободен, а началото на тъpжecтвeнaта пpoгpaмa е в 18:00 чaca, когато 100 зacлyжили вeтepaни и дeятeли нa „Бepoe“ ще бъдат нaгpaдени.

От тази седмица електронните табла на спирките на градския транспорт в Стара Загора съобщават и гласово за пристигането на автобусите и тролейбусите. От миналата година Стара Загора е от малкото градове в България с напълно подновен автобусен и тролейбусен транспорт. Телематиката е част от интелигентна транспортна система, реализирана по проект "Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт за град Стара Загора". Той е финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие" и е на обща стойност близо 29 млн. лв.

infoz autor www.infoz.bgТеми: ,
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор