Ветераните на "Берое" спечелиха Балканиадата по футбол

Ветераните на "Берое" спечелиха Балканиадата по футбол

„Берое“ успя да се наложи над своите съперници и се класира на първо място на Балканиадата по футбол за ветерани. На финала, с резултат 2:1, беройци победиха „Тракия Балкан спорт“ от турския град Чорлу, които останаха втори. Зелено-белите доминираха още от първия си мач с румънския "Победа".

В неговия състав в първото полувреме с капитанската лента на терена излезе кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Мачът завърши при резултат 4:1 за „Берое“.

Трети на Балканиадата са ветераните от ФК "Левкеми", остров Корфу, които победиха сърбите от ФК „Машинац“, Ниш, заели четвъртото място.

Купата на кмета на Стара Загора бе връчена на Йовица Смилкович от „Машинац“, Ниш.

В Балканиадата участваха общо 6 отбора - от гръцките градове Корфу и Лариса, „Победа“ от Стар Бешенов, Румъния, „Машинац“ от Ниш, Сърбия, от Чорлу, Турция и отборът на ветераните от „Берое“.

Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова награди победителите след края на срещите, които се играха на тренировъчното и игрището с изкуствена настилка над стадион „ Берое“.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е награден с плакет и златна значка от Българския футболен съюз за принос за развитието на българския футбол. Наградата беше връчена от зам.-изпълнителния директор на БФС Антон Попов, по повод домакинството на Балканиадата по футбол за ветерани, която се проведе през уикенда в Стара Загора.

Спортната проява е посветена на празника на града 5 октомври.

www.infoz.bg (Снимка: Община Стара Загора)

Теми:

arsenal rabora

 

Живко Тодоров: „Ще бъдем безкомпромисни с качеството на възстановяване на инфраструктурата след ремонта на „Водоснабдяване и канализация“. Имаме много забележки по изпълнението на дейности от ВиК проекта, който се изпълнява в Стара Загора. В непрекъснат диалог сме с дружеството, за да коригираме проблеми при възстановяването на улиците. Тази наша борба ще продължи, докато не видим добър краен резултат.

новини в сайта RSS емисия facebook twitter youtube subscribe ilko gruev Четете в Telegram Viber infoz.bg в Гугъл новини

Можете да следите съдържанието на сайта чрез:

emailКанала ни в Telegram

emailЕмисията в Twitter

emailСтраницата ни във Facebook

emailКанала ни във Viber