Ветераните на "Берое" спечелиха Балканиадата по футбол

Ветераните на "Берое" спечелиха Балканиадата по футбол

„Берое“ успя да се наложи над своите съперници и се класира на първо място на Балканиадата по футбол за ветерани. На финала, с резултат 2:1, беройци победиха „Тракия Балкан спорт“ от турския град Чорлу, които останаха втори. Зелено-белите доминираха още от първия си мач с румънския "Победа".

В неговия състав в първото полувреме с капитанската лента на терена излезе кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Мачът завърши при резултат 4:1 за „Берое“.

Трети на Балканиадата са ветераните от ФК "Левкеми", остров Корфу, които победиха сърбите от ФК „Машинац“, Ниш, заели четвъртото място.

Купата на кмета на Стара Загора бе връчена на Йовица Смилкович от „Машинац“, Ниш.

В Балканиадата участваха общо 6 отбора - от гръцките градове Корфу и Лариса, „Победа“ от Стар Бешенов, Румъния, „Машинац“ от Ниш, Сърбия, от Чорлу, Турция и отборът на ветераните от „Берое“.

Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова награди победителите след края на срещите, които се играха на тренировъчното и игрището с изкуствена настилка над стадион „ Берое“.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е награден с плакет и златна значка от Българския футболен съюз за принос за развитието на българския футбол. Наградата беше връчена от зам.-изпълнителния директор на БФС Антон Попов, по повод домакинството на Балканиадата по футбол за ветерани, която се проведе през уикенда в Стара Загора.

Спортната проява е посветена на празника на града 5 октомври.

www.infoz.bg (Снимка: Община Стара Загора)

Теми:
24 mai
Нека носим с гордост в сърцата си великото дело на първоучителите, да съхраним за поколенията традициите и любовта към знанието и с оптимизъм да погледнем към бъдещето!
Да ни е честит най-светлият празник 24 май, да ни е честита писмеността!

Живко Тодоров
Кмет на община Стара Загора

jazz stara zagora 24