Представители на ФК "Барселона" дадоха висока оценка на спортната база в Стара Загора

Двама представители на ФК "Барселона" са на посещение в Стара Загора, след като Христо Стоичков и кметът Живко Тодоров обявиха футболния спектакъл между легендите на испанския гранд и отбора на Камата и приятели на 20 септември.

barsa 2Целта на визитата е да инспектират отблизо стадион „Берое“ и да проверят дали базата отговаря на изискванията за предстоящия футболен мач. Представителите на ФК "Барселона" са потвърдили, че стадионът, хотелът и всичко необходимо за удобството на едни от най-големите легенди на каталунците е на лице. Те са категорични, че условията за провеждането на мач от подобна величина, са отлични, съобщиха от пресцентъра на Общината.

Това е поредното доказателство, че още със самото начало събитието, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“ отправя сериозна заявка за едно феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в Стара Загора, но и в цяла България.

Дрийм тиймът на "Барселона" ще се изправи срещу отбора на Стоичков и приятели на 20 септември от 20:00 часа на стадион „Берое“. Билети за звездния футболен мач се предлагат в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 до 80 лв.

www.infoz.bg

Теми:

На подобна тема