Откриват изложба с фотоси на Христо Стоичков в Стара Загора

Ретроспективна изложба с фотографии на носителя на „Златната топка“ Христо Стоичков ще бъде открита в Стара Загора. Кадрите, запечатали едни от най-великите моменти от звездната кариера и живота на Камата, ще бъдат изложени пред Общината от 9 август до 20 септември.

barsa 2Експозицията ще бъде официално открита от големите футболни легенди на Стара Загора Петко Петков, Ивко Ганчев и Васил Драголов в сряда от 10 часа. На откриването ще присъства цялото ръководство на Община Стара Загора, както и редица обществени личности, съобщиха от Moko Solution.

Всеки желаещ да разгледа ретроспективната изложба на великия номер 8 в Стара Загора може да го направи в периода от 9 август до 20 септември. Изложбените пана са позиционирани пред сградата на Общината, в зоната на главната пешеходна алея. Достъпът до експозицията е свободен!

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора. Цена на билетите: от 30 лева до 80 лева, VIP билети – 200 лева.

www.infoz.bg