Битката за Камп Ноу стартира от Стара Загора

На 16 април (събота) изкуственият терен на стадион „Берое“ ще се превърне в арена за първия от общо 12 регионални полуфинала на Каменица Фен Купа 2016. В него ще премерят сили най-добрите отбори от областите Стара Загора и Сливен.

В предварителните квалификации взеха участие над 100 тима. Най-добрите 32 от тях се класираха за полуфиналния етап и, освен че си спечелиха оригинални екипи Joma, се приближиха с още една крачка до мечтаното приключение зад кулисите на Камп Ноу, което очаква националните шампиони на Фен Купа 2016.

Официалното начало на мачовете ще бъде дадено в 12:00 часа от кмета на Стара Загора Живко Тодоров, придружен от зам.-кмета Красимира Чахова и легендите на "Берое" - Петко Петков и Васил Драголов. След откриването посетителите ще станат свидетели на демо-мач между ветераните на "Берое" и сборен тим на местни журналисти.

Въпреки че само един от 32-та отбора полуфиналисти ще спечели квота за националните финали, забавления и емоции са предвидени за абсолютно всички на терен. Каменица Фен Купа е повече от футбол и предлага предизвикателства на всички фенове жадни за победа. Паралелно с динамичните мачове ще бъдат проведени множество игри и активации с изключително съблазнителни награди като смартфони, таблети, спортни облекла и артикули и много други. Организаторите обещават дебютна демонстрация на няколко от най-забавните си иновации за този сезон. Една от тях ще завладее и централния площад на Стара Загора в 14:00 часа в събота. В продължение на четири час, на специално обособен за целта терен, ще се провеждат мачове зорб футбол, в които могат да се включат всички желаещи, навършили пълнолетие.   

Fan Cup 2016 Semi Finals Program.pdf

infoz autor www.infoz.bgПреди мача

Запис на пресконференцията преди мача на Дрийм тийма на Барселона срещу отбора на Стоичков и приятели на стадион "Берое"

Пеперуда, кацнала на рамото
Премиера на 28 септември, 18 часа, кино "Одеон", София

barcelona stoichkov stara zagora
stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД