Битката за Камп Ноу стартира от Стара Загора

На 16 април (събота) изкуственият терен на стадион „Берое“ ще се превърне в арена за първия от общо 12 регионални полуфинала на Каменица Фен Купа 2016. В него ще премерят сили най-добрите отбори от областите Стара Загора и Сливен.

В предварителните квалификации взеха участие над 100 тима. Най-добрите 32 от тях се класираха за полуфиналния етап и, освен че си спечелиха оригинални екипи Joma, се приближиха с още една крачка до мечтаното приключение зад кулисите на Камп Ноу, което очаква националните шампиони на Фен Купа 2016.

Официалното начало на мачовете ще бъде дадено в 12:00 часа от кмета на Стара Загора Живко Тодоров, придружен от зам.-кмета Красимира Чахова и легендите на "Берое" - Петко Петков и Васил Драголов. След откриването посетителите ще станат свидетели на демо-мач между ветераните на "Берое" и сборен тим на местни журналисти.

Въпреки че само един от 32-та отбора полуфиналисти ще спечели квота за националните финали, забавления и емоции са предвидени за абсолютно всички на терен. Каменица Фен Купа е повече от футбол и предлага предизвикателства на всички фенове жадни за победа. Паралелно с динамичните мачове ще бъдат проведени множество игри и активации с изключително съблазнителни награди като смартфони, таблети, спортни облекла и артикули и много други. Организаторите обещават дебютна демонстрация на няколко от най-забавните си иновации за този сезон. Една от тях ще завладее и централния площад на Стара Загора в 14:00 часа в събота. В продължение на четири час, на специално обособен за целта терен, ще се провеждат мачове зорб футбол, в които могат да се включат всички желаещи, навършили пълнолетие.   

Fan Cup 2016 Semi Finals Program.pdf

infoz autor www.infoz.bg