Свършват билетите за мача между легендите на "Барселона" и отбора на Стоичков и приятели

Свършат билетите за новия футболен спектакъл, на който дрийм тиймът на "Барселона" ще срещне отбора на Христо Стоичков и приятели в Стара Загора. Паметното събитие, което е част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“ предизвика небивал интерес.

То прави сериозна заявка за феноменално футболно шоу – истински празник за всички фенове не само в Града на липите, но и в цяла България.
Секунди след като билетите за звездното събитие, което подготвя световноизвестният футболист Христо Стоичков, бяха пуснати в продажба, системата на тикет компанията, продаваща пропуски за историческия мач, „прегря“ от многобройните желаещи да се сдобият с пас за 20 септември на стадион „Берое“, съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и във фен магазина на стадион „Берое“. Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв.

stoichkov stara zagora

www.infoz.bg

На подобна тема