Павел Виданов е новото попълнение на Берое

Павел Виданов е новото попълнение на "Берое"

Павел Виданов е второто ново попълнение на "Берое" за предстоящия сезон, след като подписа своя договор с футболния клуб. Той е привлечен като свободен агент, а за последно игра в пловдивския "Локомотив". Виданов играе като десен краен или централен защитник.

Той се присъедини към лагера на тима в Банско и вече направи своята първа тренировка с новите си съотборници, след като взе участие в сутрешното занимание на отбора, съобщиха от пресслужбата на зелено-белите.

Павел Виданов е роден на 1 август 1988 г. в София. Висок е 185 см и играе като защитник. Той е юноша на ЦСКА (София) и точно там започва своята професионална кариера през 2007 г. За 4 години има 50 мача при "армейците". След това записва 6 двубоя за румънския "Рапид" (Букурещ) и през сезон 2011/12 г. преминава в полския "Заглебие" (Любин). Там изиграва 55 мача за два сезона и половина. През 2014 играе в 4 двубоя на италианския "Трапани" и отново се завръща в Полша. С екипа на "Гурник" (Забже) той записва 13 участия в Екстракласа. През изминалия сезон Виданов носи екипа на "Локомотив" (Пловдив) в 27 двубоя и отбелязва едно попадение.

www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)

Теми: