Венцислав Василев е шестият нов играч на “Берое”

“Берое” подписа договор със защитника Венцислав Василев, който става шестото ново попълнение за тима от лятната селекция. Той се присъединява към тима със свободен трансфер и веднага се включи в подготовката с новите си съотборници. Роден е на 8 юли 1988 г. в Перник. Юноша е на местния “Миньор”. Може да играе на два поста в защитата.

Венцислав ВасилевВасилев започва своята професионална кариера в родния си “Миньор” (Перник) през 2006 г. Там за три години защитникът изиграва 66 мача и реализира едно попадение. В началото на 2010 г. подписва с кипърския “Арис” (Лимасол), където за две години има 14 двубоя.

През 2012 г. се завръща в “Миньор”, където остава година и половина. За този период записва 27 двубоя и отбелязва едно попадение. В началото на 2013 г. става играч на ЦСКА (София), където е играл за последно.

Василев има три сезона при “армейците”, участвал е в 58 мача на тима и е реализирал 5 попадения.

Защитникът е записал участие и в 2 двубоя на националния тим на България.

infoz autor www.infoz.bg (по информация на www.beroe.bg)Теми:
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Най-четеното от последните дни

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор