версия за взрива на автомобила

Основната версия за взрива на автомобила е работата на Теодора Колаксъзова

За взривяването на автомобила на 19 септември на ул. „Иван Асен II” в Стара Загора е използван газ, съобщи директорът на Областна дирекция на МВР – Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов. Той уточни, че основната версия по, която се работи е трудовата дейност на съпругата – Теодора Колаксъзова.

„Работата на частните съдебни изпълнители е конфликтна. Извършват се проверки на всички дела, по които е работила тя и евентуално ако се намери мотив за извършеното престъпление” – каза старши комисар Стоянов.

Срещу работодателя на Теодора Колаксъзова - частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов също е имало посегателства. „Имаме заявителски материал и досъдено производство през 2016 г., когато са били нарязани четирите гуми на автомобила му, който впоследствие е бил опожарен. Делата стоят спрени срещу неизвестен извършител” – заяви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Продължава работата по разкриване на извършителя на взривения на 19 септември автомобил.

Взривът на автомобила в Стара Загора е извършен със газ

Основната версия, по която работи полицията в Стара Загора, е, че посегателството е свързано с работата на съпругата - помощник на частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg 

На подобна тема