Най-малкият фен на "Берое" в Дания споделя впечатления за читателите на www.infoz.bg

10-годишният Любо - най-малкият фен на "Берое", който придружи любимия си отбор до Дания, се завърне в Стара Загора, където прекарва лятната си ваканция. Пред камерата на www.infoz.bg той сподели своите впечатления и вълнения от срещата си с футболистите и треньорите на сребърния медалист на България по футбол.

Не скри и емоциите си по време на срещата реванш от втори квалификационен кръг на Лига Европа между "Брьондби" и "Берое".

Старозагорският отбор игра много достойно и Благой Макенджиев не допусна гол във вратата си. Срещата завърши при резултат 0:0, но в трети кръг продължава датският тим, тъй като спечели мача в Стара Загора с 1:0.

petar hubchev lyubo

10-годишният Любомир с треньора на футболен клуб "Берое" Петър Хубчев в Дания

infoz autor Венета Асенова, Илко Груев | www.infoz.bgТеми: ,
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор