Община Стара Загора организира онлайн конкурс за деца Великденско послание

Община Стара Загора организира онлайн конкурс за деца „Великденско послание”

Община Стара Загора обявява онлайн конкурс с тема „Великденско послание“. В него могат да вземат участие деца и ученици до 15-годишна възраст. Изразете своето Великденско послание със силата на думите, с красотата на четката и боичките, чрез сръчността на ръцете си, чрез полета на вашето въображение!

Творете, рисувайте, пишете, бъдете оригинални и смело експериментирайте, гласи призивът на организаторите от отдел „Култура”. Те очакват на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. снимки на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси… дори и записани от участниците видео послания.

Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“. Най-добрите творби ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Срокът за изпращане на снимки и творби е 21 април 2020 година. Предложенията трябва да са придружени с трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, както и телефон за обратна връзка.

Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“ до края на месец април, съобщиха от пресцентъра на Общината.

www.infoz.bg  www.infoz.bg