Г-н Кабаков, въпреки Вас, „Берое” заслужено е вицешампион

Футболен клуб „Берое” заслужено е на второ място в крайното класиране и направи многобройните си фенове щастливи. Отборът игра достойно като гост на „Лудогорец” в Разград по време на двубоя от последния кръг на „А” група. В 66-ата минута Станислав Костов отправи точен удар и прониза вратата на домакините след отличен пас на съотборника си Антон Огнянов.

Лудогорец - БероеВ последната минута на редовното време Анисе от „Лудогорец” атакува вратата на „Берое” и стражът Илко Пиргов логично излезе напред и изби топката с ръце. В този момент главният съдия Георги Кабаков втрещи феновете на старозагорския отбор, а най-вероятно и не само тях, с меко казано пресилената дузпа, която присъди в полза на домакините. След точно изпълнение на Христо Златински резултат беше изравнен 1:1 и остана непроменен до края на 4-минутното продължение.

В конкретния случай, независимо дали „Берое” щеше да вземе една или три точки в срещата срещу „Лудогорец”, е без значение за крайното класиране, но чувството е друго. За хората, които обичат „Берое”, а те са страшно много, 31 май 2015 г. е щастлив и незабравим ден, но същевременно са бесни на съдията Георги Кабаков, меко казано.

Г-н Кабаков, въпреки Вас, „Берое” заслужено е вицешампион.

infoz autor Венета Асенова | www.infoz.bg„България живее в мен - Пътеписи от деца за деца“ - репортаж за създаването на книга с разкази, написани от децата от 3-ти В клас на Второ основно училище „Петко Славейков“ - Стара Загора, с класен ръководител Соня Рачева

zlatnata lipa
Мини Марица-изток ЕАД