Последният концерт на „Уайтснейк“ ще е в България

Последният концерт на „Уайтснейк“ ще е в България

Легендите се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley заедно с Judas Priest, Within Temptation и Running Wild

Whitesnake включиха България в своя Farewell Tour 2022. Легендарната банда, водена от Дейвид Ковърдейл (David Coverdale), ще участва на Midalidare Rock In The Wine Valley на 14 юли 2022 г. Групата тръгва на прощално турне догодина, с което ще сложи край на забележителната си кариера.

Тази кариера продължи близо 50 години и последният концерт е в България. Midalidare Rock 2022 ще се проведе в базата на винарната „Мидалидаре Естейт“, село Могилово, община Чирпан.

„След всичките предизвикателства, през които трябваше да преминем през последната година и половина, съм изключително щастлив, че можем да направим турне и да отпразнуваме заедно това невероятно пътешествие, което имахме“, споделя Дейвид Ковърдейл (David Coverdale).

„Уайтснейк“ (Whitesnake) е основана през 1978 г. от бившия вокал на Deep Purple Дейвид Ковърдейл. Бандата има няколко мултиплатинени албума, сред които Trouble, Lovehunter, Ready and Willing и Come an’ Get it. „Уайтснейк“ имат над 10 световни хита, включително и два номер 1 сингъла – Here I go again и Is this Love, както и незабравимия хит Still of the Night. През 2020 г. излезе и The Red, White & Blues Trilogy, включващ ремастерирани версии на някои от най-големите им хитове.

Farewell Tour 2022 ще включва песни от всичките 13 студио албума на групата, включително и най-големите хитове от каталога им, които направиха „Уайтснейк“ легенди.

„Whitesnake определено са една от най-важните рок групи в историята. Трудно можем да опишем вълнението си, че последният им концерт в България ще е именно на нашата сцена. Съвсем скоро ще добавим още групи към фестивала, както и ще обявим допълнителни активности, които ще се случват по време на Midalidare Rock“, споделят организаторите.

Всички закупени еднодневни билети за 14 юли, ще важат за Whitesnake без да е нужно да се презаверяват. Билетите за фестивала ще запазят цените си до края на годината.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022 г.  в базата на винарната „Мидалидаре Естейт“, село Могилово, община Чирпан. До момента потвърдените групи са:

  • 14 юли, четвъртък – Whitesnake
  • 15 юли, петък – Running Wild, Alestorm и Ross The Boss
  • 16 юли, събота – Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade
  • 17 юли, неделя – Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

Билети:

Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до края на годината.

  • Еднодневен билет за 14 юли – с хедлайнер Whitesnake – 80 лева
  • Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60 лева
  • Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60 лева
  • Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80 лева
  • Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140 лева.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley

 MR2022 MAIN


www.infoz.bg  www.infoz.bg