Избират Царицата на Августиада на 13 октомври

Избират Царицата на Августиада на 13 октомври

Проведе се кастинг за конкурса Царица на Августиада в рамките на едноименния Фестивал на виното и културното наследство. До финала бяха допуснати 20 момичета, които ще се състезават за короната на 13 октомври от 19 часа в Държавна опера - Стара Загора.

Входът е свободен. Директорът на операта Огнян Драганов е режисьор на спектакъла. Mall Galleria осигурява парични награди на победителите, а тоалетите на момичетата за конкурса са осигурени от магазина на престижната модна къща „Юнона“ в Galleria Стара Загора, която ще награди момичетата, класирани на първите три места.

След кастинга момичетата посетиха важни културно-исторически забележителности в Стара Загора, за чиято популяризация обещаха активно да работят. Те се запознаха с отглеждането на грозде, с производство на вино и дегустираха продукцията на една от най-добрите винарни в България - Мидалидаре Естейт. Всичко това ще бъде представено във филм на финалния етап на конкурса.

Предстои оспорвана надпревара, коя от претендентките ще стане посланик на Фестивала и на Стара Загора.

Кандидати за Царица на Августиада

Августиада - избор на Царица Августиада

Видеото е изработено от екипа на "Инфоз". То показва етапи от кастинга за избора на Царица на Августиада 2017. Видеото е част от конкурса, който се проведе в залата на операта в Стара Загора

www.infoz.bg

На подобна тема