Бронзови медали за Берое - победа срещу Левски с 2:1

Бронзови медали за "Берое" и победа срещу "Левски" с 2:1

Футболистите на „Берое” за втори път в своята история спечелиха бронзовите медали в Шампионата на България и прегърнаха купата, след като се класираха на трето място с 53 точки (37:27). Официалната церемония по награждаването беше предшествана от срещата в последния кръг на сезон 2015/16.

 Мачът завърши с победа на зелено-белите с 2:1 над вицешампиона през настоящия сезон „Левски”. Точните попадения във вратата на противника отправиха Елиаш да Силва и капитанът Иво Иванов.

За първи път „Берое” печели бронзови медали през сезон 1971/72 г. с актив от 42 точки и голово съотношение 61:46. Голмайстор на отбора е Петко Петков с 26 попадения, следван от Георги Белчев – с 11 гола.

Тимът на „Берое” спечели правото да участва в Лига Европа.

Берое - Левски 2:1 Берое - Левски 2:1, Стара Загора, 28 май 2016 г.

beroe bronzovi medali football 2016 stara zagora

infoz autor www.infoz.bg (Снимки: www.beroe.bg)

 Теми: ,
barcelona stoichkov stara zagora

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров: Милиони левове на Общината са несправедливо и нелогично блокирани

Заместник-кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов говори за състоянието на пътищата в общината и проблема с шосето до село Селце

Разказ за дейността на Спасителния център за диви животни на "Зелени Балкани" в Стара Загора

stara zagora eu grad sport
Мини Марица-изток ЕАД

Честит Ден на миньора!

Уважаеми работещи в „Мини Марица-изток” ЕАД, честит Ден на миньора! Благодарение на добрата екипна работа и постигнатите резултати посрещаме празника с удовлетворение и самочувствие. Изправени пред настоящите и бъдещите предизвикателства, да останем верни на принципите си и с оптимизъм да вървим заедно напред, гарантирайки енергийната независимост и националната сигурност. С благодарност за Вашия професионален принос и с пожелания за здраве и благополучие. Андон Андонов - Изпълнителен директор