▶️ Красимир Вълчев с хеттрик и победа срещу отбора на младежите от ГЕРБ в турнира за Купата на ГЕРБ в Стара Загора

▶️ Красимир Вълчев с хеттрик и победа срещу отбора на младежите от ГЕРБ в турнира за Купата на ГЕРБ в Стара Загора

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев и капитан на отбора реализира три точни удара за All Stars във вратата на отбора на младежите от ГЕРБ по време на демонстрационен мач в рамките на двудневния турнир по мини футбол за Купата на ГЕРБ в Стара Загора.

krasimir valchev 02

Министърът на образованието и науката показа завидно добра физическа форма. По време на редовното 28-минутно време, което завърши 5:5, той порази мрежата на противниковия отбор два пъти. Крайният резултат 10:8 за All Stars дойде след изпълнението на дузпи, като автор на едната от тях беше водачът на листата. Част от тима бяха още кандидатите за народни представители арх. Мартин Паскалев, Живко Бончев и Радостин Танев, който излезе на терена с фланелката на младежката организация на ГЕРБ.

Красимир Вълчев връчи Купата на ГЕРБ на шампиона в 10-ото издание на турнира, организиран от младежката организация на партията в Стара Загора – отбора на „еДинамикс“. Тимът спечели финалната среща с 3:1 срещу отбора на ТЕЦ „Марица изток 2“. Вторият в класирането получи своя приз от Радостин Танев.

Проф. Йордан Иванов от Минно-геоложкия институт връчи на Красимир Вълчев от името на академичното ръководство на висшето учебно заведение наградата „Будител № 1“ под формата на позлатена футболна обувка. „Показахте, че сте в оптимална физическа форма и изненадахте вратаря на противниковия отбор. Убеден съм, че представянето на 4 април, когато е важната селекция за националния отбор на държавата, също ще бъде отлично. Краси е човек с пословично трудолюбие, знание и благородно отношение към хората. Благодарни сме за това, което прави за образованието, за ученическия и студентския спорт “ – заяви проф. Иванов.

В турнира за Купата на ГЕРБ в Стара Загора се съревноваваха 24 отбора. Състезанието се проведе без публика, при спазване на противоепидемичните мерки.

 

 

valchev gerb footbal

valchev tanev footbal

 

krasimir valchev lista gerb stara zagora

glasove

www.infoz.bg  www.infoz.bg (Платена публикация)

На подобна тема