Казанлък

Цветан Цветанов: Поведението на БСП е безотговорно и показва, че политическият им елит е на много ниско ниво

Каквото и да говорят от БСП, не могат да предложат алтернатива. Дори самата Корнелия Нинова каза на 21 юли, че те не предлагат алтернатива, а искат да променят системата. Ще върнем национализацията ли?

Tsvetan TsvetanovВсички знаем какво беше в годините на прехода… това заяви пред журналисти в Казанлък зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Заедно с кмета Галина Стоянова, зам.-председателя на Народното събрание Емил Христов и народни представители, той откри реконструираните междублокови пространства и улици в кв. „Изток”, който десетилетия е бил в окаян вид. Те са изградени по проект, финансиран по оперативна програма „Региони в растеж” на обща стойност над 5,6 млн. лева.

Цветан Цветанов подчерта, че всяко управление на БСП води след себе си хаос и непоследователност. „Това, че участват активно в провокирането на всички тези протести и саботирането на дейности срещу чумата по животните, която има в някои региони на страната, е безотговорно и показва, че политическият им елит е на много ниско ниво” – категоричен е той.

„Всичко, което беше заявено по време на пленума на БСП на 21 юли, не кореспондира с днешната действителност. Много е лесно да говориш популистки, но важното е да кажеш дали всичко това ще доведе до увеличаване на дефицита на страната. Нереално е да казваш, че минималната работна заплата ще бъде обвързана със средната за страната от предходната година в размер на 60% от нея. Да кажат от БСП откъде ще дойдат тези пари. Говорят, че ще има прогресивно подоходно облагане. Тогава да заявят какво ще правим с тези млади българи, които са върнаха с висококвалифицирания си труд, за да работят и да получават достойни възнаграждения. Те трябва да плащат малки данъци, но да останат тук, в България” - коментира Цветан Цветанов.

Той заяви още, че България се ползва с високо доверие от страна на европейските партньори и се очаква през следващия програмен период страната ни да получи 2 млрд. лева повече спрямо настоящия.

Цветан Цветанов: Всичко, което беше заявено по време на пленума на БСП на 21 юли, са популистки приказки и не кореспондира с днешната действителност

 

www.infoz.bg  Венета Асенова | www.infoz.bg